Sådan opbevares dunjakke kan være rynkefri

Som vi ved, Billige Parajumpers Jakke, hvis oplagringen ikke er let at have rynker, så hvordan man kan forhindre rynker, da vi er bekymrede for problemet. Dernæst vil jeg dele min livserfaring og dele min hemmelighed.

Først og fremmest for den forskellige dunjakke vaskes vi godt efter tørring, ifølge de forskellige tøj til at vælge en anden måde. Som nogle af de dyrere stykker tøj er bedst at holde op med tøj, er det ikke let at producere folder;

For det andet kan du for nogle vest-stil Parajumpers Gobi Jakke Dame dække toppen af ​​det tynde papir, kun for at holde op. Bær i malet malet lidt eddike; det vil ikke være så indlysende. Før strygning malede man først med den gamle tandbørste lidt eddike i krøllet, og så lavtemperatur varmt, kan man næsten ikke se det.

Endelig kan nogle ikke vaske deres tøj for at få renserierne til at vaske for at undgå at skade stoffets tøj. På samme tid, som dunjakke skal denne slags bomuldstøj være opmærksom på ventilation, om sommeren er det mere soltørrende sol.


Products related to this article
Headlines

SITE MAP